Blog was created on 27 November 2010

Tuesday, December 21, 2010

My Phone is Completely Sick!

Guess what? My Sony Ericsson Vivaz Pro yang dah hantar kilang tu, tak elok-elok lagi. Why Why?

Sebab tadi my dad pergi kedai tu nak ambik balik phone tu, but the tokey told him that the phone ada problem lain which is the charger dlm phone dah patah & it is not in the warranty, so kena charge RM180?! Pehhh, baru beli kot? WTF! Geram, geram.

Nak je jual phone tu, then cari phone lain. But then I fikir balik, I love that phone. Phone lain yang baru-baru pun macam tak best je. Huhu.

So my dad hantar balik, baik repair je & guna. Problem dia battery je la. Nak tak nak, kena charge everyday & please next time charge handphone tu dengan lebih keayuan, kalau tak rosak balik. HUHU. And bersyukur dengan apa yang ada. :)

No comments:

Post a Comment