Blog was created on 27 November 2010

Sunday, November 13, 2011

Blackberry, White Only Please?

Its been a while since I pakai Sony Ericsson Vivaz Pro. Dah teruk dah pun, but of course la still boleh guna. Tadi pun baru tukar cover and screen protector. Tapi I think I really have those characteristics of a Sagittarius yang memang cepat bosan, haha.


Back to the topic, I think I'm in love with Blackberry, but only white! I think white really attracts me well. Okay I need to rosak kan my phone as fast as I can, dengan niat jahat nak beli phone baru, haha. Eh hello, sila simpan niat jahat anda! Bad behaviour, punish! Ingat senang-senang je nak cari duit ke? Okay. -__-'




Since Blackberry dah keluarkan the new Bold 9900 yang I think is quite awesome, because actually screen dia tu boleh digunakan untuk touchscreen jgk. How nice is that, ingat Torch je ke yang boleh buat camtu? Torch kene slide segala, but not Bold. Plus its quite thin. So my first choice is this, Blackberry Bold 9900.




Then my second choice is, Blackberry Torch 9810~! And yes, pastikan white. Hee. At first, tak suka pun dengan design dia, tak tau lah kenapa, memang tak berminat, macam besar gedabak je bila bukak slide tu. But then, tetibe bila tengok white, attractive je engkau. Ehe.






Curve pun ade yang baru, that is Curve 9360. Okay say hello to choice number 3! The design nampak macam old school je, but the camera is much better than the other Curve sebab Curve baru ni 5MP with flash, plus the price is not so expensive like the other Bold & Torch.





Ha yang bawah ni Blackberry Bold 9780. My last choice for Blackberry. Before this memang in love with this, always have been. Again, only white. Hee.





P/s: I bukan buat review phones taw, tapi just nak cerita je pasal niat nak Blackberry White, tu je. Haha OKbye.

4 comments:

  1. Tetibe tersuke pulok dgn bb putih... Berjangkit kah?

    ReplyDelete
  2. hehe.sy pun suka phone putih..tp ingt nk beli htc..n i'm a sagitarian too..mmg cepat bosan dgn bnda2..nice blog anyway:P:P

    ReplyDelete
  3. hee, yeahh sagittarian! thanks darl :)

    ReplyDelete