Blog was created on 27 November 2010

Wednesday, December 29, 2010

Before It Ends, Part 1

I know, baru 29 Disember 2010, but jom kita buat checklist mengikut turutan of "what happened to me in the year 2010" & "what is my 2011 resolution". Tapi mana yang I ingat & jelas di ingatan je la. HAHAA. ;D

"What Happened To Me In The Year 2010?"

-January 2010-
My grandmother (Adah), belah my dad telah kembali ke rahmatullah. Permulaan tahun yang sangat menyedihkan, rindu sangat dekat dia. Moga rohnya ditempatkan bersama orang-orang yg beriman. Al-Fatihah. :'(

-March 2010-
 I dapat jadi Sekretariat MPP! I dapat jadi Penolong Setiausaha Agung 2. Walaupun kitorang ni tak diiktiraf macam MPP yang lain, but it was one of the best thing that has ever happen to me, I tak pernah rasa menyesal apply pun. Walaupun me & my bestie Sab apply & pergi interview for the last minute. And the best part was, we both got in! :)

-June 2010-
I jadi PM MDS (fasilitator utk orientation week) utk new intake for UiTM Johor semester June-November 2010. Currently intake paling ramai dkt UiTM Johor, memang sangat penat & I never had enough sleep! But it was a great experience & I'm loving it! ^^

-July 2010-
- I found my new love & I just love him to death. He is the sunshine of my life, I love spending time with him because he always makes me laugh & makes me feel like a princess. HAHA. But I need to stay strong sebab next semester dia dah takde dekat UiTM Johor, currently dia tengah practical dkt HSBC Amanah KL. Be strong girl! ;)

-November 2010-
- Then I got to go to Medan & Acheh Indonesia with my MPP UiTM Johor family! Its like a full paid trip okay! Best gila kan? So I cuma bawak duit untuk shopping & airport tax. How cool is that? And the best part is, I never been to Indonesia yet, so this is my first time pergi Indonesia & paling best dapat naik flight with my friends & also my boyfie. Seriously, tak pernah I bayangkan bila I apply untuk jadi Sekretariat MPP dulu benda-benda camni boleh jadi. Hee, seronok tak terkata. And dapat raise funds untuk anak-anak yatim dkt Acheh Indonesia, was the main purpose of all. Walaupun tak dapat pergi Bandung or Jakarta, pergi Acheh & Medan pun Alhamdulillah sangat. (:

Okay tu je, my new year resolution will be posted on 30th or 31st of December 2010. That is why this post is called "Before It Ends, Part 1".
 So wait for the 2nd part! (;

2 comments:

  1. al fatihah for ur grandmother ye.

    hopefully,2011 u boleh perbaiki ape yng patut oke

    ReplyDelete