Blog was created on 27 November 2010

Thursday, December 23, 2010

What Happen to My Maxis?

Saya tak tau la kenapa, tapi phone saya since petang semalam hingga lah ke hari ni dia dah tak tulis "MY MAXIS", tapi dia just tulis :

"NO ACCESS TO NETWORK"

Can anyone tell me why? Dekat rumah I tetibe takde line Maxis ke? Nak kata I tak guna num, ni je la num yang I ada. Yang ni pun prepaid, dalam 1 minggu, nak dekat 5 kali I topup RM10.
That means 1 week RM50~!

Maxis tak sayang aku dah ke? Dah benci customer dia ni ke? (bunyi lagu sedih)

Okay, jap lagi nak call Maxis Center. Kalau dia dah tercut my number ni, memang nak kena sebat. Ish! (Okay part sebat tu gurau je, heeeee.)

But bila hal-hal camni jadi, memang agak menyusahkan jugak la. No one can contact me since ni je la satu-satunye nombor yang I guna. Mana tau kot2 ade orang message hal-hal emergency, but I tak boleh nak reach I. Oh sedih sedih. Kalau nak jadi dalam beberapa jam, I tak kesah pun, tapi ni dah 2 hari. Ish, haru biru dah hidup ni bila line jadi camni.

Maxis, please don't be like this! I love you, you je la yang boleh buat i message dgn my boyfie lepas dia balik kerja. :(

So currently I'm using Aqil's number. Budak kecik comel ni tak guna pun sangat phone dia ni, phone ni ade pun sebab nanti memudahkan ummie nak call dia bila ummie kerja. Hehe. So his phone is now mine, tapi sementara My Maxis okay balik je la. Huhuk, so saaaaaaaaad. Please get well soon. :P

2 comments:

  1. tu la, bila calculate blk, x mcm gila plak, ish3. kena save ni. :)

    ReplyDelete