Blog was created on 27 November 2010

Friday, February 25, 2011

Sempat ke?

Sempat ke? Sempat ke?

Apa yang tak sempat nya?

Sempat ke nak study 3 test berderet ni?

Okay, I baru habis test Organizational Behaviour petang tadi, Alhamdulillah okay, tapi masa mula-mula macam cuak sebab tetibe ilmu macam hilang, then baca doa semua, Alhamdulillah macam try ingat-ingat. InsyaAllah dah buat yang terbaik kan? :)

Then upcoming, I have 2 test! On Sunday & Monday, THANKS!

*rasa macam nak hentak kepala macam ni. HAHA. 
*macam ini, macam ini (sambil menggoyangkan kepala. =P)


Test I on weekends yea, bestnya! Memang I suka duduk dekat UiTM ni time weekends and kalau boleh tak payah balik.
(Tangan di bahu, mata pndg ke atas. :P)


On Sunday pukul 2 petang, ada test FIN 329. Apa tu? It stands for Investment Management. I ni macam ada problem, susah nak terima Finance punya subject, so I memang dah expect takkan ambik Finance for my degree. Aiyakk.
Tonight & tomorrow I akan berhempas-pulas study FIN!


Then on Monday, its time for Ecomal ataupun nama penuhnya dan glamournya Ekonomi Malaysia! *tapi kitorang study in English la, so dia panggil Malaysian Economy. Weee. Alhamdulillah test nya malam, fuhh! Tapi banyak jugak kena cover & I ada 1 hari je untuk revise that is after FIN 329's test.


Okay, insyaAllah, if others can do it, then you can do it too! Weehuu! :D

4 comments:

  1. jom singgah amek template ringan & tak menyakitkan ati readers ;)

    http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/bertukarrrrrr.html


    cintabungablogspot dtg BW skali, jg² so'od... jg² bedahhh~~ ^^

    ReplyDelete
  2. salam... ermm boleh x nak minta notes/slide utk subjek fin329, mgt321 and eco 261? bcz sem depan sy akn bljar sbjek tu.. so cuti2 ni boleh la baca sikit2..huhu
    if boleh, sen trough email bole? eremes91@yahoo.com
    thx!! >.<!
    jasa baik amat dihargai... ^^

    ReplyDelete
  3. wsalam. ouh boleh, tapi rasenye ade setengah tu takde in soft copy. tp mane yg ade tu, I email kan je k?

    ReplyDelete
  4. salam. i nak mintak notes fin 329 and eco malaysia jugak bole?
    i adila dri uitm chendering, trg. i amik subject tu sem dpn
    klu bole u sent kat vesporetta@yahoo.com

    thanks :)

    ReplyDelete