Blog was created on 27 November 2010

Saturday, June 4, 2011

Sebab Cuaca Kot?

Mungkin disebabkan cuaca yang sekejap panas, sekejap hujan, sekejap mendung, sekejap kering yang menyebabkan tekak ni sakit. Adehh, serious rasa kering sangat.

Minum air ; DONE
Makan Strepsils ; DONE

Bila sakit tekak, rasa macam nak menangis sebab rasa macam sakit gila & mata nak berair je. Grr, behave tekak behave.

Kalau setakat sakit tekak je okay lagi, tapi selesema pun nak join sekaki. Ish, selesema ni, tak boleh datang lepas sakit tekak datang melawat ek? Memang bukan penyabar betul kau ni selesema.

Nasib baik dekat rumah sekarang, my favourite place to be. Dapat rest sepuas-puasnya walaupun hanya 3 hari & less. -___-'


Kalau dapat Strepsils ni memang best, sebab complete untuk masalah yang sedang dialami ni. Anyone saw this, please tell me ASAP!

3 comments:

  1. huhuh..moga cepat sembuh che wan

    ReplyDelete
  2. wah..ader ye strpsil gitu
    xtau la plak
    get well soon dear
    ^_^

    ReplyDelete