Blog was created on 27 November 2010

Friday, April 27, 2012

Once I Got The Money!

Actually I ade buat list. Once I got my PTPTN, apa I nak buat dengan duit tu. Hahaha.

Okay for sure I'm so gonna payback my parents money yg bayar yuran aritu & duit2 yang I pinjam untuk digunakan before masuk degree. Then set aside untuk bayar yuran kolej, yuran konvo, save for intersesi semua tu.

So now jom masuk the LIST! :DDDD

1) Varsity Jacket!
Yes, I memang nak sangat jacket ni, tapi disebabkan I have to use money for some other things yang lebih important, I letak niat ni diam-diam je. I nak sangat ada varsity jacket yg ade huruf P or S. It means Puteri or Shahirah. But I don't really mind about the Alphabet, asalkan lawaaaa, hehe. And I want either red or black or navy blue. So now I'm still surveying for the best and lowest price of online shop yg jual varsity. :)




2) Housing phone
Unfortunately, the day PTPTN masuk, my phone jatuh, real hard dkt atas jalan. And calar teruk. Aiyhh, then there goes my money again~

Dapat tuka tepi tu jadi pink camni macam cute jugak kan? Hee.


3) Contact lenses
Its been a while since i wear my contact lenses. 


I'm so excited to try violet. Sebelum ni pernah pakai color Hazel je.

And one more taknak ada color, nak biar black je. :D


4) Shopping!
Hoh I got so many stuff on my mind! Shoes, clothes, bags, jeans! 

IMG_5999 copy









Okay geramgeram! Nak semua! Haha.

Tapi I takde la boros sampai nak habiskan semua duit untuk shopping. Isk isk, no no, bad behaviour! Yang dapat banyak-banyak tu, untuk menampung kehidupan dekat UiTM Puncak Alam tu. Banyak benda guna duit. Okay mostly makan je, sehari dah RM10, sebulan? 1 sem? Okay kira sendiri, bye!






pictures credit to:
Calaman Shoes
Calaqisya
Lovebaglovebag.com
Old Blossom Box
Pastelina
Google

9 comments:

  1. try beli varsity jacket kat sini www.littlemissq.com yang nie paling murah yg pernah i tgk,n i dah beli 4 vj,hehehe!!!

    ReplyDelete
  2. uwwwwww....sekarang makin bersetail lah kakak sy nie...huhu..

    ReplyDelete
  3. AwieKashi: ape yg bersetail nye awie? huu. rindu okay! sila datang KL adik oiii, hehe.

    Bellmikenzo: aah ade usha littlemissq tu jgk! hee. tp mmg plg murah, rm49 je semua. tapi takde huruf S. hikhik.

    ReplyDelete
  4. hehe..kehidupan seorang pelajar dan ptptn :)

    ReplyDelete
  5. Che Wan.. long time no visit..;)

    dress yg color peach ,will be suit on you. rasanyalah..hee;)

    ReplyDelete
  6. The past few Roger Vivier Flats weeks have been a non-stop shopping roger vivier spree to update roger vivier shoes my spring and summer wardrobe. Because of this, the next few posts will be dedicated to the purchases Roger Vivier Pumps I have recently made. My first feature will be on my newfound love of mesh or crochet sweaters this season. This type of piece is a great investment because it can Roger Vivier Sandals be used for every roger vivier sale warm-weather occasion. Whether it's as a cozy cover-up for late afternoons on the beach or dressed up with a pleated mini, it works every time.

    ReplyDelete
  7. I am in dire need celine outlet shop of a new bag, and celine bag with summer literally knocking Celine Luggage Tote on our door, I'm going to need a good tote for the pool, beach and general carrying (don't you find yourself lugging more stuff around in the summer? )#). I mentioned Deux Lux before, when Oprah put one of their bags on her Favorite Things list. Well lucky me, I ended up getting that Celine Luggage bags bag for Christmas and I love it. It's sturdy, roomy and fun. So when I stumbled on the line's Celine Boston Bag beach totes, I was excited at the prospect of having a little sparkle with me at the beach.

    ReplyDelete
  8. kuat berbelanja dia ni.. :)

    bak sini no pin! hahaha..

    ReplyDelete