Blog was created on 27 November 2010

Sunday, February 12, 2012

Kak Wana's Wedding!

Last Saturday, we went to Kak Wana's wedding. 




(Best nya kahwin, okay mimpi dulu ea, hehe)

Siapakah Kak Wana? Hehe. Kak Wana is my friend Wani's eldest sister. Bila ada big event je la baru dapat buat reunion dengan St.Marians comel-comel ni. If nak keluar biasa-biasa pun, kene set date betul2 semua tau, macam mak datin je kitorang ni. Eh of course, kitorang Diva Faymous kot, haha. The day before nak pegi tu pun, kena set betul2 siapa naik kereta ni, siapa naik kereta ni, sebab kena ade 2 kereta, 1 kereta je tak mampu muatkan semua, haha cute.

Bila dah arrived tu, kitorang macam kecoh semacam, dapat door gift pun pokpekpokpek aje, nak tukar-tukar door gift la. Then bila dah masuk, bising lagi sebab tak tau nak duduk mana. Bila dah duduk pun bising lagi, tapi tak ingat pasal apa, haha. Adoy mak datins.


Sebaik habis makan, terus sesi photography bermula. Masalahnya bukan gambar pengantin yang banyak di ambil, tapi muka datins-datins ni je.





Datins-datins ni takkan la lepas pergi wedding terus balik kan? Haha. So secara tak plan nye, gerak pergi The Curve terus. Dengan baju kurung & kebaya, kami selamba berjalan di The Curve. Kata mak datins kan? Aww, haha. Plan nak tengok wayang, tapi nanti takde masa nak berborak, so kitorang pegi makan! (Makan je keje, isk3)






Sila terliur sekarang, terima kasih. :D

So tu je la cerita datins-datins Diva Faymous utk kali ini, sekian.



Pictures credit to Aini Syazwina. :)

3 comments:

  1. hi dear..
    salam perkenalan.. like your blog so much... hope we can share any info together..i pun dari selayang gak... follow already your blog.. follow me to.. http://nadzpeanut.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. pengantin sangat cantik..nice blog :)

    ReplyDelete
  3. Just what I adore in commendations mulberry purseto the adumbration with this carrier will be that’s not in actuality brownish mulberry outletrather than in actuality white.. in a few lamps that aswell seems like any dim fruit. My accomplice celine bag accoutrements accoutrements and i don’t apperceive just what the accurate blush is called (My accomplice and i has been mulberry bag brash nonetheless it appeared unpronounceable added a tad humans yet I will be in actuality aflame from it! My accomplice and i has been appropriately advantaged to accept mulberry outlet store that because it will be about difficult to mulberry luggage bags be able to access some mulberry handbags of the lighter brave accoutrements duke accoutrements central Greater london.

    ReplyDelete